Luca píše:s Alfa agency. jinak sem chctella ject s asse jako ty, ale rozmyslela sem si to. asi me nejvic odaradil ten jejich sklep(ted už by meli byt prestehovany). kdy si odevzdavala prohlasku?
Martin píše:Já jedu taky s nima a rozhodně nelituju. I když si myslim že kvalita agentur nebude zas tak rozdílná, stejně nakonec vše záleží na rodině a tím pádem na přihlášce. Já sem kousek za Baltimorem, ve státě Maryland. Do školy budu chodit na Franklin high school http://franklinhs.bcps.org/. Hodně si slibuju od měsíčního "aklimatizačního" kempu před příjezdem ke konečné rodině. Snad tim předejdu špatnýmu začátku, který se pak těžko spravuje.
Jinak ti Terezo a i ostatním přeju at vám to vše vyjde tak jak má
Martin píše:No mě jako první kontaktovala rodina. Napsala mi mail, který mi vtipně můj seznam.cz spam filter zařadil do spamu, takže to byla spíš náhoda že sem to vůbec objevil a ještě větší že sem to přečetl, protože to většinou rovnou mažu. ASSE mi poslala oficiální umístěnku až o hodně později, v té době sem si už psal s rodinou. Na kemp jedu v termínu 24.7, a jedu na LCE kemp. Tak jim zavolej a zeptej se, ne? Je to lepší si s rodinou psát než jí pak vidět poprvý bez předešlýho kontaktu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník